fbpx

Hatalmas erőtér nyílt

Te is érzed most azt az erőt, ami benned van?

Ha valami óriás feszültséget érzékelsz magadban, az is az.

Már napok óta itt van a Mars-Plútó kvadrát energiája, ami – mivel a két erőbolygóról beszélünk – hozhatja ezeket az érzeteket.
Most van itt az ideje, hogy TUDATOSAN csípd el azokat a pillanatokat, amikor kitörnél, mert ugye egy jó veszekedés is vagy az önmagad bántása, elégedetlen puffogás is ennek az energiának a manifesztációja.

pl. most itt a FB olyan rohadt lassan enged írni, hogy majd felrobbanok, de inkább azt kérdezem magamtól ( köszönöm Access Consciousness) HOGYAN LEHETNE EZ MÉG ENNÉL IS JOBB? És már mosolygok is ezen a furaságon, de ezzel már fel is oldottam.

DE! most legyél okosabb és ne fecséreld el ilyesmire, hanem tedd bele abba a dologba, amit már rég meg szerettél volna valósítani, vagy valami olyan új dolgot is létrehozhatsz, amire még nem is gondoltál.

Mindenkinek megvan az az egyedi terület, ahol ez a nagy erő most megjelenhet.
Ma kora hajnalban volt pontos ez az együttállás, ha álmodtál valamit, akkor jegyezd fel, próbálj rájönni, hogy NEKED mit jelentenek a szimbólumok.

Már egész múlt héten érezhető volt ez az erőtér.

Milyen dolgokba tettál bele energiát?

Amit most elindítasz szárnyalhat vagy a már elindított dologban szintet léphetsz.
A lényeg, hogy szívedre hallgass, amikor valamibe erőt, energiát fektetsz, bízz a megérzéseidben, zsigereidben és válaszd mindig MAGADAT.
A héten feljött ügyfeleminél ez a téma, hogy ha magamat választom, akkor nem vagyok önző? NEM!

Erről írok majd hírlevélben a héten. Ha még nem iratkoztál fel, akkor itt megteheted.

Kapcsolódó bejegyzések