fbpx

Gyűjtsük a fényt a szívünkbe

Ma egy kicsit magasabbra nézünk. Olyan dimenziók felé, amelyek a felettes énünk által a Teremtőhöz, az Univerzumhoz kapcsol.

Az Oroszlán csillagkép és a körülötte lévő csillagképek a világosság, a fény győzelmét hirdetik. Legfényesebb csillaga a Regulus – vagyis a Királyfi. Ez a csillag a világ második oszlopa az antik szellemiségben. A biztonság elérésének egy következő szintjét jelképezi. Az energiák uralása által megélt belső biztonságot.

Ahogy ezt már írtam korábban a négy elem (Kos-tűz, Bika-föld, Ikrek-levegő, Rák-víz) ismerete összegződik, egy elfogadó szeretetté válik. Ezt a tudást elfogadja és alakítja át a feltétel nélküli szeretetté. Ehhez a rálátást meg kell tanulnia, vagyis átlátni, megérezni… nem cselekvés, hanem állapot ez a szeretet.

Nagyon fontos ez az állapot, hiszen egyre megyünk a „sötétség” – a belső világok – felé, hiszen rövidülnek a nappalok. Ez a fény, amit még össze tudunk gyűjteni az Oroszlán idején kelleni fog ahhoz, hogy majd a mélységek megélésénél vissza tudjunk hozzá nyúlni.

A szeretet folytonossá tétele a feladata – átörökítve akár alkotásokban, akár gyermekekben. Ezáltal tudunk szabaddá válni, ami a szemben lévő jegy (a Vízöntő) üzenete.

Mindig analógiákban, kiegészülésekben gondolkodunk spirituális értelemben. Nagyon sok az olyan asztrológus, aki „rossz” és „ártó” bolygókról vagy bolygó kapcsolatokról beszél, aki azt hangsúlyozza, hogy ez vagy az feszül. Én jobban szeretem azt a megközelítést, amikor azt mondjuk, hogy minden szeretne egyensúlyba kerülni, a szemközti oldallal kiegészülni.

Vagyis a Vízöntőben elérhetjük a szabadságot, a sorsunk tisztulását, de csak akkor, ha az Oroszlánban a belső erőinket megismerjük és uraljuk.

KAPCSOLÓDÓ KÉRDÉSEK:

Hogyan állsz az önmegvalósítással?

Tudod mi a feladatod ebben a földi életedben?

Hogyan reagálsz az élet kihívásaira?

Mennyire vagy kockázatvállaló?

Ha az eddigi három poszt alapján meg kellene mondani, hogy hol nincs benned egyensúlyban az Oroszlán, mit mondanál?

Segítő kérdések:

Milyen helyzet hoz ki a sodromból? (düh)

Milyen helyzetben tör ki belőlem a hiszti? (úgy érzem nem értenek meg)

Mikor fagyok le? (félelem)

Ha ezekre választ találsz, nagyon sokat változhatsz.

Ezt hívjuk önreflexiónak.

Mélyére mész, szembesülsz vele, megismered, ezáltal legyőzöd. És már itt is az Oroszlán uralkodása!

Ez mehet könnyen, van amit pikk-pakk megoldasz magadban.

Ha olyasmit találsz, amivel azt gondolod egyedül nehéz megbirkózni, akkor keress meg bizalommal. Egy fél órás beszélgetést megér, hogy lássuk merre tovább.

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések