fbpx

Gondolatok a halogatásról

Halogatós típus vagy?
Vársz a megfelelő pillanatra, amikor majd minden együttáll ahhoz, hogy megtegyél valamit és na akkor majd…
Megsúgom olyan, hogy tökéletes időzítés, tökéletes helyzet olyan nincs. Mindig van valami, éppen akkor fontosabb, kevésbé megterhelő (fizikailag, anyagilag, lelkileg) valahogy kényelmesebb és biztonságosabb. A biztonság keresése, megtartása nem baj, sőt! Fontos a döntéseinket megvizsgálni, de van egy határ, amikor már inkább csak korlátozod és megfosztod magadat a jó lehetőségektől, a továbblépéstől, a kiteljesedéstől.

Mit lehet akkor tenni?
Ha valamit szeretnél elérni, először is tudd, hogy mi az pontosan, mi lesz akkor, ha az megvalósul, aztán meg kell tervezni a lépéseket, amik elvezetnek oda. Nem egyszerű persze, de egy jó cél az alapja mindennek. A jó célról is írtam, olvasd el a bejegyzésem.

Miért várnál?
Tegyél meg már ma valami, MOST ebben a percben valamit azért az áhított dologért. Nem kell nagy dologra gondolni, csak egy egészen pici kis apróságot lépj meg. Ne feledd, ideális időzítés, környezet, hangulat lehet, de tökéletes biztosan nem lesz. Nem éri meg várni.

Beszélgess velem róla, segítek, hogy kitaláljuk a MIT és hozzá a HOGYANT is.
Az első beszélgetésünk nem kerül semmibe, csak azt a fél órát kell rászánnod telefonon vagy skype/viber/messengeren és átnézzük, hogy miről is szól a coaching. Megbeszéljük, hogy miben tudlak én támogatni.
Ha már megteszed az első lépést és beszélünk minden kötelezettség nélkül, akkor már az út első egy harmadát már meg is tetted a célod felé.
Olyan technikákat tanítok neked, amelyeket utána a későbbi problémáidnál is elővehetsz és átsegítheted magadat a nehézségeken. Ez egy szemlélet változás, amit mindig, minden helyzetben tudsz használni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések