fbpx

Férfi – női és kapcsolati minőségek

A hét elején a férfi – női és a kapcsolati minőségekben élhetünk meg, érzékelhetünk változásokat, ráébredéseket.

Vénusz a Kos jegy utolsó fokán belül és a Halak csillagkép legfényesebb csillagánál töltekezik vasárnap és hétfőn. Női minőségünk, kapcsolati működéseinkben a kiemelkedés ideje van itt.

Ideje mást választani a nem működő helyett!
Sokan élnek most meg lezárásokat, akár hosszú évek óta húzódó, nyűglődések most kikönnyülhetnek. Megjöhet az erő, hogy azt válasszuk, ami kiemel, felszabadít (a Jupiter – Uránusz együttállás még mindig támogatja ezt a folyamatot).

Ideje a szintlépésnek a működőképes kapcsolatokban!
Akiknél egyértelmű, hogy együtt folytatódik az út, ott megélhetünk szép pillanatokat, ugyanakkor emelő beszélgetéseket, együtt tervezést és szép harmóniában egy közös szintlépést.

A Mars együtt áll a Neptunusszal hétfőn (04.29) reggel fél hét körül. A férfi minőségeink, működéseink, a bártorság, önérvényesítés, emelő erő új szintjére léphetünk. Ehhez érdemes visszatekinteni 2 évvel ezelőttre, egész pontosan 2022. május 18 környékére – naplóírók előnyben – hogy akkor miben voltunk ezekkel a témákkal kapcsolatban.
A Halak csillagkép Visszaúszó Halacskájánál jár a két planéta, ami az összegzés fontosságát mutatja.
Halak zodiákus jegy végén vagyunk, a lezárás, megpihenés és az újrakezdéshez, szintemelkedéshez való erőgyűjtés is jelen van energetikailag.

Milyen tulajdonságok, viselkedési formák vittek előre ebben az időszakban?

Mik azok, amelyeken érdemes még dolgozni?

Melyeket kell teljesen „lefaragnom” magamról?

Mindezek hogyan jelennek meg a kapcsolataimban?

Még egyszer kiemelném, hogy a Jupiter – Uránusz mindabban támogat, ami a régi berögzött hitrendszerek átértékelését, tudatunk tágítását, a felszabadulás felé törekvést célozza. Mindazt, ami szeretetből születik, ami az önszeretet állapota felé visz minket.

Kapcsolódó bejegyzések