fbpx

Erő: Nap – Mars #2

A Nap-Mars november második felének főszereplője. A november 18. szombat reggeli pontos együttállásuk hozhat egy nagy felismerést, hogy én vagyok az ERŐ az életemben.

Ekkor teljesen egyértelművé válhat, hogy az van, amit teremtesz. Nem a szüleid, nem a párod, a főnököd, hanem te magad. A te kezedben van a gyeplő és arra meg a lovaskocsi, amerre kormányzol. Ahová erőt, energiát, figyelmet, gondolatot viszel az a terület fog emelkedni az életedben vagy éppen süllyedni, ha negatív, lehúzó módon gondolkodsz.

November 17 péntek délelőtt a Neptunusz csatlakozik fényszöggel az együttálláshoz, amely a lelkünk mélyére láthatunk rá jól, hol kell még dolgozni magunkon, mibe fektessük az energiát, hogy fejlődhessünk és persze lelkünk mélye inspirál minket arra, hogy most már talán meg kellene haladni bizonyos dolgokat, szabaduljunk meg a lehúzó dolgoktól. Hogyan váljunk jobbá, könnyedebbé, már nem jó, ami van, valami más, működőbb helyzetet szeretnénk.

November 20-án először a Nap, majd 22-én a Mars lép a Plútóval fényszögbe, ami egy szellemi inspiráció. Fontos a múltunk megértése, amikor visszatekintve megnézed, hogy már miken mentél keresztül és ebből tudsz erőt meríteni ahhoz, hogy hogyan rendezd a dolgaidat. A kér erőbolygó kapcsolódása a Nappal együtt hatalmas energiákat mozgat meg. Ne fojtsd le most ezt semmi külső behatással, próbálj meg csendesen belül maradni és azzal foglalkozni, ami igazán fontos. Ne hagyd magad kibillenteni, ilyenkor az erőink fortyognak és ki is törhetnek, de ez nem szükségszerű, ha te a középpontodban vagy, bízol magadban. Vizsgáld meg a dolgokat több oldalról, de csak egy nézőpontból láss, elmélkedj el, hogy ha így akkor mi lesz, ha úgy, akkor mi.

Légy tudatos, ez most mindennél fontosabb. Tudd, hogy most van az erő ideje, ne valami jelentéktelen vitára fordítsd a figyelmedet, ne az legyen fontos, hogy nyerj, hanem hogy boldog, kiegyensúlyozott légy és teremts.

November 23 és 25-én a Nap-Mars páros Szaturnusz mesterrel találkozik a megvalósítás fényszögével kapcsolódva. Itt az idő, hogy a fizikai világ szintjén is megjelenjen az, amit teremtesz. A jövődet teremted minden egyes időpillanatban, ez legyen mindig a választásaid mögött.

Választod most az ego harcát egy veszekedéssel vagy inkább a békét teremted? Melyik hoz többet az életedbe?

Ragaszkodsz egy kapcsolathoz, mert meg akarod menteni, ezzel bizonygatva, hogy te milyen jó vagy a másik meg milyen szerencsétlen vagy inkább elköszönsz?

Mivel viszed előbbre magadat és a másikat is, ha továbbra is dagonyáztok ebben a játszmában vagy te a határaidat meghúzva inspirálod a másikat, hogy kapja össze magát?

Valami mellett elköteleződtél, de már minden porcikád érzi, hogy nem a te utad és mégis benne maradsz, vagy levonva a tanulságokat mást választasz?

Mit teremtesz azzal, ha benne maradsz (mert lehet azt tanultad kicsi korodtól, hogy ha valamit eldöntöttél akkor az úgy lesz, ha minden kötél szakad is)?

Jó hírem van: felnőtt vagy és ha kiszállsz valamiből, akkor minden jogod megvan hozzá és akár ahhoz is, hogy majd később visszatérj.

Gyógyulást kívánok mindenkinek és azt a felismerést, hogy azt a jövőt teremted magadnak, amire most éppen fókuszálsz. Szabad akarat van, azt választasz, amit szeretnél!

Kapcsolódó bejegyzések