fbpx

Életedet most tudod jobbá tenni

Nagyon sok visszajelzést kapok a keddi Telihold miatt. Aki kevésbé érzékeny rá, azok is megérzik most.

Nemalvás vagy alvás, csak nyugtalanul, fura álmok és érzések.

Ez most rendben van teljesen, mivel hatalmas teremtő erők vannak az égen. A Jupiter és a Neptunusz együtt állnak, úgyhogy most van ideje az életedet jobbá tenni.
Ezerrel figyelni a jeleket, leírni mindent, ami megérint, később hálás lehetsz érte magadnak.

Az is jelzés, ha kimerült vagy, az is, ha rengeteget alszol. Az álmokban (Neptunusz) vannak a megoldások, akkor is, ha nem emlékszel rá.
Ilyenkor felkapcsolódsz az egységbe és kapod az információkat, az útmutatást. Épp ezért ne csodálkozz, ha egyik nap úgy ébrerdsz, hogy eddig ki nem állhattad a spenótot, ma meg azt kívánod. Próbáld ki a spenótot, élj, tapasztalj!

Ha viszont valami nagy álmod van, sugallatot kaptál valamire, akkor csináld kérlek! És hidd el, nincs veszíteni valód. Ha valami eszedbe jut, ami merőben eltér az eddigi életmódodtól, gondolkodásodtól, akkor az nem véletlen.

Pórul jártam én is. Egyik este már majdnem elalvás előtt volt egy gondolatom vagy emlékem, ami valahogy nem volt odavaló. Nem írtam le, mondván, hogy emlékezni fogok. És nem! Azóta azon töröm a fejem, hogy mi lehetett. A legszebb az egészben, hogy már nem tudom melyik este volt. Valaki rúgjon fenékbe!

Az ötleteid, gondolataid a lelked pendülései, a szíved hangja. Nem vagyok egy Coelho rajongó, azt hiszem már írtam erről, de főként azért, mert idézeteit kiposztolva olvasom és 99%-ban úgy, hogy tutira nincs mögöttes tartalom, csak jól hangzik.
Ez tudom, hogy gáz, de most elolvastam Az alkimistát. Csak ajánlani tudom annak, aki önismereti úton jár és hallgatni szeretne a szívére.

És nagyon fontos része az egész „álmodozósdinak” a cselekvés. Vagyis hogy vállald fel, tedd meg az első lépést. Ez sokszor nem könnyű ám. Ha könnyű lenne, mi értelme lenne az egész létünknek?

Vállald fel, cselekedj, dönts a szíved szerint.

Tudod ha kitöltöd a kérdőívem nagyon nagy kedvezménnyel jöhetsz hozzám elemzésre és/vagy coachingra.
Azt szeretném, hogy mindenki jól járjon. Nekem kell 500 válasz legalább, neked pedig jól jöhet a kedvezmény!

Kapcsolódó bejegyzések