fbpx

Ég veled 2023!

Sokféle dolgot olvastam mostanában, hogy ki hogy vet számot a 2023 évvel és hogyan kezdi a következőt.

Személy szerint egyet értek abban, hogy így év vége közeledtével jó egy kicsit visszatekinteni és levonni a tanulságot az előző évből, de amit még fontosabbnak tartok, hogy elismerni az elért dolgokat.

Elismerni magunknak, hogy mit értünk el, mit teremtettünk. Ez azért nagyon fontos, mert így alakul a bizalmunk saját magunkban, hogy merjünk hinni a megérzéseinkben és a választásainkban. Na erről elég sokat hallottál tőlem ebben az évben azt hiszem.

Mit ismerek el én magamnak?

Először is azt, hogy tudom, hogy véletlenek nincsenek, hogy biztos vagyok benne, hogy a kollektív tudás körül vesz minket. Miért is mondom ezt?
Mert a 2023-as hírleveleim aláírása egészen decemberig az volt, hogy legyen 2023 a tudatosság éve. A tudatosság, mint fogalom megvolt nekem, eszerint is éltem eddig is, viszont az a fajta TUDATOSSÁG, amibe év elején kezdtem belemerülni az Access Consciousness megismerésével, egy szintemelkedést hozott az életembe. Szóval amikor kitaláltam, hogy ez lesz az éves aláírásomban, akkor már éber voltam erre a dologra, holott még nem találkoztam vele direktben.

Mit ismerek itt el? Hogy éberségem van a jövőre, hogy veszem a jeleket, veszem a nagy közös tudásból a dolgokat és ahogy egyre tudatosabban figyelek erre, egyre élesebb lesz ez az érzékelésem / tudásom és egyre éberebb vagyok. Ez mára már megállíthatatlan.

Mi van még?

Megteremtettem a lehetőséget, hogy havi szinten vásároljak magamnak teret. Teret arra, hogy nyugiban tudjak dolgozni, elmélkedni, kliensekkel foglalkozni – irodát bérelek május 1 óta.

Az iroda, vagy ahogy már nevezem „Sarkcsillag” a szívem csücske lett és igen, sokszor nehéz fenntartani és megteremteni a bérleti díjat még pluszban minden más felett, de azt érzem, hogy ennél jobb döntésem nem volt 2023-ban.

A Sarkcsillag egy olyan kis hely lett, ahová szívesen jönnek emberek és nem is akarnak hazamenni amikor az egész napos programokat tartjuk, akkor konkrétan váltásban jönnek az időpontokra, hiába tervezünk egy kis szünettel mindig. De ez így van jól és imádjuk!

További elismerni valók:

 • Kialakult a Sorsfordító programom 2.0 verziója, ami most jelenleg a legjobban működik. Több folyamatban megmutatkozott, hogy a 10 alkalom sok, kimegy belőle az energia, így 8 alkalomra vettem vissza és ez most jó.
 • Asztrozófus lettem Zentai Annánál (Paksi Zolinál még 2 év van a képzésből)
 • SVT haladó kurzust végeztem év elején, így már a Spirituális Választechnika eszközével is tudom segíteni a hozzám fordulókat
 • Access Bars és testkezelések tanfolyamokat végeztem, ezzel is színesítem a szolgáltatásaim palettáját
 • Sok-sok kilométert leúsztam uszodában
 • Eljártam vállalkozói reggelikre, ahol a vállalkozásom fejlesztésén munkálkodtam. Szívből ajánlom mindenkinek, aki vállalkozó vagy még csak ötlete van a hALadjunk Facebook csoportot
 • 30+ cikket írtam az Éva magazinba asztrológia – önismeret témában
 • Rengeteg podcast-et hallgattam, online programokban vettem részt, hogy fejlődjek
 • Segítettem önzetlenül
 • Dolgoztam sokat és pihenésre is hagytam időt magamnak.
 • A magánéletben is van mit elismerni, ami ugyan nem csak az én érdemem, de biztos vagyok benne, hogy nagy hozzájárulás voltam: leérettségizett a lányom, egyetemre ment, férjemmel megünnepelhettük a 21. házassági- és a 27. évfordulónkat, a fiam az év játékosa lett egy pici grundgolf csapatban.
  Már csak azt elismerni, hogy jól vagyunk és rendben van az életünk is hatalmas dolog a mai világban.

…. tudnám még folytatni a sort, de már így is hosszúra nyúlt ez a levél.

Hálás vagyok a családomért, kiemelném az anyukámat, aki behozta az életembe az Access Barst, a barátaimért, első sorban Vikiért, aki mindig igyekezett kirántani a kakiból, ha (finoman szólva) nem voltam a toppon.

Hihetetlen hálás vagyok érted, aki most olvasol, követsz valamilyen felületen, különösen azokért, akik megtisztelnek a bizalmukkal és eljönnek hozzám személyesen vagy online ülésekre, részt vesznek a programjainkon. Rengeteget tanultam mindenkitől, akivel összehozott ez az év.

Te mit ismerhetsz el magadnak? Milyen a te listád?

Kapcsolódó bejegyzések