fbpx

Duma, duma, duma…

Van olyan helyzet, amikor észreveszed, hogy csak mondod, de nem csinálod?

Vagy amikor kiváló tanácsot adsz másnak, de igazából magadnak mondod?

Észreveszed ezt?

Amikor már a második, harmadik ember jön ugyanazzal a problémával vagy jön a hülyeségével, te pedig lerázod, megmondod a tutit.

Érdemes elgondolkodni ilyenkor azon – persze ha észreveszed a mintázatot – hogy mit is akarnak mondani neked. Lehet, hogy ott üvölt már az Univerzum, nem tudja már hogyan elmondani, hogy vedd már észre magad HÉKÁS!

Vajon hogyan tudnál az ilyen „üzenetekre” jobban vevő lenni, kicsit kiélezettebben meghallani? Mire van ehhez szükséged?

És akkor az időminőségről.

Kifejezetten megvalósításban tudunk lenni már mától egészen a hét végéig. MINDEN a rendelkezésére áll azoknak, akik mertek eddig lépni az önfelvállalásban, a szívből cselekvés terén, a saját maguk feljődését, kiteljesedését helyezve előtérbe.

Bármilyen változtatás aktuális MOST!

Lépj be azon a nyomorult ajtón és tényleg tegyél magadért bármilyen téren. Most igazi lépésekkel, az eddig elvetett magokat le lehet aratni, bőséget, sikereket lehet teremteni.

Termékenység és kreativitás erői éreztetik magukat.

Egy a fontos ne várd a csodát, hanem lépj!

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések