fbpx

Decemberi előrejelzés

Elcsendesedés, nyugi, belassulás vagy idegtépő készülődés, egyensúlyozás a munka – magánélet között?

Vagy esetleg mindennek megvan a helye és így kiegyensúlyozottan telik ez a néhány hét?

Ami most biztosan a levegőben van, azt a Nap égi helyzete mutatja. A Nyilas zodiákus jegyben közeledünk a Téli napfordulóhoz, a legsötétebb naphoz az évben, egyre mélyebbre juthatunk saját magunkban. Magyarázat erre az, hogy ha a valós égi képet nézzük, akkor a Nap a Skorpió csillagképben vándorol.

A Skorpió az elmélyülésről, a belső biztonságunk megtalálásáról szól. Szíve az Antares csillag vörösen fénylik, az ég és az emberi világ egyik tartóoszlopa is. A legmélyebb isteni szeretet, igazság és életet adó erő szimbóluma.
Ezért fontos az önszeretet gyakorlása!

A Nap már elhaladt a Skorpió ollójánál, megvolt a lehetőség és a rálátás arra, hogy milyen már nem működő minőségeket tudunk levágni magunkról. Most az Antares felé közelít, így tényleg beleláthatunk szívünk legmélyébe és megláthatjuk, hogy minek kell még a felszínre bukkannia.

A Skorpió méregfullánkját december közepén éri el, ekkor tudunk véglegesen elpusztítani mindent – jelképesen – amit már nem akarunk tovább cipelni.

Közben fantasztikus erők jelenhetnek meg bennünk, amik a fájdalmasabb elengedésekre gyógyulást hoznak. Mindehhez „csak” annyi szükséges, hogy a szívünkre hallgatva válasszuk azt, ami a többet teremti az életünkbe.

Közben december 12-án a Merkúr megáll az égen, majd retrográd mozgásra vált. Bak jegyben és a Nyilas csillagai alatt mutatja, hogy azt a tudást, amid van használd, figyelj arra, hogy amit kommunikálsz azt teremted, ahol a figyelmed, annak adod az energiát.

Ezekről írok majd bővebben is, most próbálj a Napra koncentrálni, hogy mit látsz meg magadban, min kell még dolgoznod, mit kell elengedned

Kapcsolódó bejegyzések