Coaching

Van amikor úgy alakul az életünk, hogy nem tudjuk merre tovább. Lehet ez egy elhúzódó állapot, amikor valóban nem tudjuk merre akarunk haladni. Mikor azt látjuk megvan mindenünk – család, egzisztencia, nyugis élet – de valami mégis hiányzik. Ilyenkor jön az érzés, hogy “nem vagyok boldog”. Az is előfordul, hogy van egy halvány cél, de mindenfelé csak az akadályokat látjuk. Esetleg sorozatosan ugyanabba a szituációba keveredünk és nem tudunk kilépni az ördögi körből.
Nagyon jó tanácsokat kaphatunk barátoktól, de ők elfogultak lehetnek velünk kapcsolatban és az igazság az, hogy a saját életünkbe, lelkünkbe senki nem lát bele teljesen csak mi magunk.

Miben más egy coach?

A coachnak nincs érzelmi körődése az ügyfele iránt, vagyis egy teljesen más szemszögből tud rá tekinteni.
Nem ítélkezik, nem mond véleményt, nem elfogult, nem sajnál, pátyolgat. Ezzel szemben egy megoldás fókuszú szemüvegen keresztül látja a problémát, kérdez (nagyon sokat), inspirál, kimozdít az érzelmi sodrásból vagy éppen hogy érzelmekkel tölti fel a célokat. Egy szóval azon dolgozik, hogy az ügyfele a lehető legjobb válaszokat találja meg és boldogabb legyen.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy együtt felmérjük a jelenlegi helyzetedet, akadályokat, majd a megoldásra fókuszálunk, hogy a lehető legtöbbet és a legjobbat hozd ki magadból és az életedből. 
Segítek motivációt találni, hogy merj változni és változtatni.

Témakörök:
– önbizalom, magabiztosság fejlesztése
– élj harmóniában magaddal 20-30-40-50-60 évesen
– párkapcsolati gondok
– gyermeknevelési problémák
– motiváció fogyókúrához
– visszatérés a munkába (kismama élet után)
– munka magánélet egyensúly megteremtése

Konzultáció

Ha már felismerted, hogy változásra van szükséged, már megtetted az első lépést. Én hozzá tudok járulni, hogy megtaláld az utat egy sokkal boldogabb élethez.

Segíteni tudok:

* Stressz feloldásában

* Önbizalom fejlesztésében

* Ha megvan mindened, de mégsem érzed magad boldognak

* Ha nem tudod merre tovább

* Hogyan teremts egyensúlyt a munka és magánélet között

* Női szerepek egyensúlyának megteremtésében

* Képességek fejlesztésében

* Hogyan állj ki magadért és vedd kézbe az irányítást a saját életedben

* Hogyan változz, hogy változzon az életed

* Fogyókúra támogatásában

* Gyermeknevelési kérdésekben

* Párkapcsolati problémákban

Nálam a megoldás van fókuszban, nem a múlton rágódunk, hanem megtaláljuk a számodra legjobb megoldást a problémádra. Hány alkalom egy coaching folyamat?

Általában egy folyamat 5-7 alkalomból áll. Ez függ attól, hogy milyen az ügyfél állapota, mennyire erős az elhatározás a változásra, illetve a téma is meghatározza. Általában az első 3-4 alkalom hetente, maximum 10 naponta szükséges, majd a további alkalmak a témától föggően 2-3 hetente is következhetnek, de mindez egyénre szabott.

A konzultáció online (Skype, Viber, Messenger) érhető el.

Az első beszélgetés: ingyenes.
Ekkor mérjük fel, hogy mire van szükséged, mik azok a keretek, ahogyan én működöm és meglátjuk, hogy tudunk e elkötelezetten együtt dolgozni..

A további alkalmak: 15.000 Ft

Lehetőség van 5 alkalmas bérlet megvásárlására, ami 70.000 Ft

Időpont egyeztetéshez kattints a Kapcsolat oldalra.