Van amikor úgy alakul az életünk, hogy nem tudjuk merre tovább. Lehet ez egy elhúzódó állapot, amikor valóban nem tudjuk merre akarunk haladni. Mikor azt látjuk megvan mindenünk – család, egzisztencia, nyugis élet – de valami mégis hiányzik. Ilyenkor jön az érzés, hogy “nem vagyok boldog”. Az is előfordul, hogy van egy halvány cél, de mindenfelé csak az akadályokat látjuk. Esetleg sorozatosan ugyanabba a szituációba keveredünk és nem tudunk kilépni az ördögi körből.
Nagyon jó tanácsokat kaphatunk barátoktól, de ők elfogultak lehetnek velünk kapcsolatban és az igazság az, hogy a saját életünkbe, lelkünkbe senki nem lát bele teljesen csak mi magunk.

Miben más egy coach?

A coachnak nincs érzelmi körődése az ügyfele iránt, vagyis egy teljesen más szemszögből tud rá tekinteni.
Nem ítélkezik, nem mond véleményt, nem elfogult, nem sajnál, pátyolgat. Ezzel szemben egy megoldás fókuszú szemüvegen keresztül látja a problémát, kérdez (nagyon sokat), inspirál, kimozdít az érzelmi sodrásból vagy éppen hogy érzelmekkel tölti fel a célokat. Egy szóval azon dolgozik, hogy az ügyfele a lehető legjobb válaszokat találja meg és boldogabb legyen.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy együtt felmérjük a jelenlegi helyzetedet, akadályokat, majd a megoldásra fókuszálunk, hogy a lehető legtöbbet és a legjobbat hozd ki magadból és az életedből. 
Segítek motivációt találni, hogy merj változni és változtatni.

Témakörök:
– önbizalom, magabiztosság fejlesztése
– élj harmóniában magaddal 20-30-40-50-60 évesen
– párkapcsolati gondok
– gyermeknevelési problémák
– motiváció fogyókúrához
– visszatérés a munkába (kismama élet után)
– munka magánélet egyensúly megteremtése

Bővebben a Konzultációról is olvashatsz, ha kérdésed van ne várj vele, keress meg az elérhetőségeim egyikén.

Szeretettel:
Melinda