fbpx

Coaching vagy asztrológia?

A válaszom mindkettő!

Kiváló kiindulási pont egy teljes személyiség- és sorselemzés, ahol leginkább abból indulunk ki, hogy a helyeden vagy e, mi az, amit hoztál és merre tartasz.

Merthogy az életünk és személyiségünk végtére is egyfelé vezet, hogy valami nyomot hagyjunk magunk után a Földön.

Bennem ezek a kérdések már csak jóval azután vetődtek fel, amikor már a gyerekeim nagyobbak lettek. Na de miért is? Mert nekem az eleve kizárt volt, hogy ne legyen családom gyerekekkel. Ez látszik a sorsfeladatomban is és amúgy is nem volt kérdés.

És most így jó, meg kellett érnem ahhoz – és ebben nagy szerepe van a családomnak – hogy most itt legyek és segítő szakemberként tudjak létezni.

De ez nem mindenkinél van így, ami teljesen rendben van. Ha te már huszonévesen érzed, hogy mi az a szent cél, amiért itt vagy és hogy teremtenél valami klassz dolgot, akkor az is oké.

És az is, hogy még pl. 45 évesen sem tudod, hogy mit akarsz vagy miben tudnál kiteljesedni.

Nem vagyunk egyformák!

És nálam nem kell választani, hogy coaching (ahol adott célt valósítunk meg együtt dolgozva) vagy asztrológia (ahol pedig kapsz egy elemzést és kezd vele, amit akarsz).

Az elemzés utáni coaching folyamatban pedig bármelyik témát megdolgozhatjuk, folyamatosan visszanyúlva oda, hogy te ki vagy és miért vállaltad ezt a csodálatos életet.

Minden ügyfelem egyedi és megismételhetetlen, viszont az elakadások 2-3 téma köré csoportosulnak.

Ez van, ez nekem is jel, hogy ezzel kell foglalkoznom és csinálni, csinálni, csinálni, hogy én is fejlődjek: új nézőpontokat kapva tőletek.

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések