fbpx

Beléptünk az Oroszlán havába

Az Oroszlán tüzes és szilárd, maga a szerelem. Mivel előtte az év körén már mind a négy elem megjelent, így ezek ismeretében már el kell kezdeni működtetni őket. A teljesség érzése van meg benne, az erőkön uralkodni, királyi minőségben. Ismerni a belső energiákat, ösztönöket, érzelmeket, gondolatokat és uralni őket. Az uralkodást sosem kívül értjük, hanem belül, ami persze sokkal nehezebb. Viszont aki megbirkózik ezzel valódi uralkodóvá válhat.

A Nap magasan jár, igaz a nappali órák száma már csökken, de ez alig észrevehető, tombol a nyár!

Az anyagi síkon a föld erői, szellemi síkon a levegő erői és érzelmi síkon a víz energiák jelennek meg ehhez jönnek az Oroszlán tüzes lelkesítő és hittel teli energiák. S mint egy jó uralkodó mindenkire egyformán sugározza ezeket az erőket, nem válogat, így adja tovább a fényesség üzenetét.

Vagyis az Oroszlán egyik fő képessége a feltétel nélküli szeretet lehetősége. Ez nem cselekvés, hanem egy állapot, amelyet kisugároz magából bárki felé magabiztosan, megingathatatlanul. És pont ez a nehézsége is egyben, mert mindent elfogadni, befogadni nagyon nehéz, ez már egyfajta spirituális biztonság állapota. Ezt a szeretetet örökíti át a jövőbe, vagyis termékeny jegyről is beszélünk.

Van olyan, hogy valaki „alacsony” szinten működteti az Oroszlános vonásokat. Ekkor szeretettel teli uralkodó helyett zsarnok, akarnok, a központi helyzetét valamilyen mások számára taszító viselkedéssel kivívó, gyerekesen hisztis személyiség vonások jelenhetnek meg. Vagyis belül gyenge, bizonytalan, a benne lévő erőt nem ismeri és főként nem uralja.

A jellemzést folytatom még július utolsó hetében, várom a felismeréseket, kérdéseket!

Mivel minden jel szerepel mindenkiben, ezért nincs olyan, hogy valakiből hiányzik valamilyen minőség. Mély önismeret esetén le kell fúrni, hogy lássuk hol, hogyan rejlik bennünk

És akkor jöjjenek a kérdések. Aki szívesen megosztja akár kommentben, szeretettel várom:

* Hol jelenik meg az életedben a feltétel nélküli szeretet?

* Mely területen sugárzol erőt, stabilitást?

* Hol érzed magad uralkodónak?

(nem feltétlen helyzetben vagy más emberekkel kapcsolatban, hanem akár benned lévő érzések terén)

* Hol hiányolod magadból a fentieket? Milyen élethelyzetben? Kivel kapcsolatban?

* Ahol hiányt tapasztalsz próbálod e megoldani? Van e rá valamilyen technikád? – ezt is írjátok meg, hátha tudok segíteni benne.

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések