fbpx

Átlépünk vagy sem egy magasabb dimenzióba?

Minden adott ahhoz a szintugráshoz, amire már adott esetben évek óta ott motoszkál benned. A legjobb idő a MOST! Ne ragadj meg a régi megszokottnál, ami már nem szolgál téged, mert megrekedsz, csapdába esel.

Cselekvés, elindulás, azon értékek megtartása mellett, amelyek időtállóak. Ezek egy dolgon alapszanak, ami a SZERETET. Nem nehéz megállapítani, hogy mi maradjon, mi nem. A belső zsigeri érzés amennyiben könnyű, szívmelengető, na az AZ. Minden más kuka. Mindenki képes ezeket érzékelni, semmi extra tudás nem szükséges hozzá.

Most lehet itt az ideje annak is, hogy kapcsolódjunk azokkal, akikkel egy lélekcsaládban vagyunk. Ez a lélekcsalád 64 lélekből áll és velük vagyunk a legszorosabb viszonyban mindig, minden életünkben az idők során.
Kinek milyen technika válik be – meditáció, ráérzékelés, relaxáció, simán „csak” a hit, a bizonyosság, hogy ez a kapcsolat örök – lehet most kommunikálni velük, segítséget, információt kérni arra vonatkozólag, hogy mi most a legjobb nekem?

Ezt a szintugrás, dimenzióváltást együtt is meg lehet lépni, mindig vannak körülöttünk, akik segítenek akár láthatók, akár láthatatlanok.

Mit felejtünk el sokszor?
Őszintén, szeretettel odafordulni a másikhoz, megnyílni, engedni, hogy sebezhetően megmutassuk magunkat.
Így tudjuk megélni a szabadságot, ami mindig belülről kell fakadjon, akkor az igazi. Felvállalni, kifejezni azt, akik valójában vagyunk. Így olvad le rólunk a függőség minden formája.

Kapcsolódó bejegyzések