fbpx

Áprilisi csúcs

Most már tényleg itt az idő…

Az erők összpontosulnak, minden készen áll ahhoz, hogy lezárjuk, elengedjük, hátat fordítsunk annak, ami már nem a miénk. Kezdjük el az újat bátran, ami igaz, tiszta és szabad, lépjünk be a lehetőségek kapuján.

Saját magunkért hozzuk meg azokat a döntéseket, amelyeket lehet már hosszú évek óta körbetáncoltunk, megrágtunk, de nem mertünk. Ne fussunk már több kört, mert elszalasztjuk azt, ami a földi életünkben fontos: szabadságunk megélését, saját magunkba vetett bizalmunk megtapasztalását, hogy az, aki én vagyok az jó és teljes egész. Végre cselekedni, működtetni azt a tudást, ami az évek során megszereztünk és kitörni a folyton véget nem érő körökből. Ez azt jelenti, hogy meg kell haladni a komfortzónát, de most már tisztán látható, hogy ami eddig nem működött, az nem is fog, hogyha ugyanazokat a módszereket használjuk.

Amikor megteszed az első lépést, akkor az olyan lesz, mintha újjászülettél volna, mintha kiélesedtek volna az érzékszerveid, mintha teret nyertél volna.

Ez magával hozza, hogy az eddig „bevett” hitrendszerek megdőlnek, az eddig igaznak gondolt korlátaink elkezdenek képlékennyé válni. Minden azon múlik, hogy hajlandó vagy-e változni ehhez. Képes vagy-e kíváncsian megfigyelni azt, ami jön, hátha találsz benne valamit, ami felvillanyoz, ami arra ösztönöz, hogy kitekints a dobozból.

Tudattágulás, teresedés, tisztulás, ezek azok a fogalmak, amik most feljönnek és arra ösztönöznek, hogy lépj kettőt hátra vagy állj fel egy dombtetőre és tekintsd végig a sziklaszilárdnak vélt igazságaidat és mindent kérdőjelezz meg.

Mi van akkor, ha annál ami most van, egymilliószor több, nagyobb, tágabb az élet?

Mi van akkor, ha a lehetőségeinknek eddig még csak az egymilliomodát láttuk?

Csak tedd fel ezeket a kérdéseket és hagyd, hogy dolgozzanak!

Ne agyalj rajta, csak engedd meg, hogy a Jupiter – Uránusz együttállás energiája fellője őket az Univerzum végtelenségébe!

Kérd, hogy jöjjön a válasz bárhogyan, bármikor, de ne várd, hogy azonnal megérkezik!

Sokkal több lehetőség van, mint ahogy azt hisszük, mindenre van még egy ezredik megoldás is, amiről álmodni sem tudunk és a világ egymilliószor többet rejt még, mint ahogy azt egyáltalán elképzelni tudjuk.

Kényelmes ez a folyamat?

Van akinek igen, aki már elkezdte régebben a tisztulást, annak ez most egy plusz energia, megbizonyosodás és lehetőség arra, hogy a fizikai életben is lépéseket tegyen.
Aki csak most kezdi és esetleg derült égből villámcsapásként éli meg a csalódásokat – másokban vagy önmagában – annak kicsit fájdalmasabb lehet a folyamat. DE! és ez a lényeg: úton lenni, tapasztalni a földi létünk célja és értelme, ezt vállaltuk a sorsszerződésünkben. A változás örök és érdemes minél hamarabb felvenni a fonalat, elővenni a rugalmasságunkat és mielőbb beleállni a sorsunkba, ami nem más, mint önazonosan élni és szívből meghozni a döntéseinket.

Azt is érdemes tudni, hogy amit kapunk, amit vállaltunk az biztosan nem több, mint amit meg is tudunk fejlődni. A fejlődés célja nem a tökélesség, hiszen mit jelent tökéletesnek lenni? Senki nem tudhatja!

Saját mélységeinkben elmerülni sohasem késő! Ha meglátod magadat valaminek vagy valakinek a tükrében, akkor légy hálás, hogy szembe jött veled az a lélekrészed, amivel még dolgod van. A felismerés után jöhet a munka, az átalakulás, fejlődés és a gyógyulás. Ennek az útnak a végén az önszeretet és önazonosság áll. Ehhez túl kell lépni a múlton és kézbe venni a sorsod, bátran, hiszen ezt mindenki csak maga teheti meg.

Feladatként jelenik meg, hogy felvállaljuk magunkat, kimondjuk azt, amit gondolunk, érveljünk, meggyőzzünk bárkit, aki akadályoz minket abban, hogy önmagunk legyünk. Határozottan, egyenesen, bátran kommunikáljunk, megéri!

Kedd éjszaka, pontosabban szerdán 1.49-kor ragyog fel a telihold az ég tetején, összekötve a Bika – Skorpió jegyeket, ráerősítve a Jupiter – Uránusz együttállásra. Rálátást kapunk arra, hogy mi alól lehetséges felszabadulni, milyen új energiákat, új eszközöket, megoldásokat tudunk alkalmazni a már meglévő tudásunk tárházából összegyúrva.

Mindezzel a saját magunkba való hitet erősítjük, azt az érzést, hogy „elég vagyok”, megvannak az erőforrásaim ahhoz, hogy működjek a fizikai életben és stabil legyek lelki és szellemi síkon is.

A Hold kivételével az összes planétánk az ég alsó felén halad ekkor. A munka nagy része belül zajlik, mivel éjszaka is van jöhetnek az álmok, akár nyugtalan éjszaka. A Jupiter – Uránusz áll pont az ég legmélyebb pontján. Ne csodálkozzunk, ha álmatlan éjszakán a családunkról, múltunkról, gyökereinkről, belső otthonunkról jönnek gondolatok. Legyen kéznél papír és toll, ha tényleg nem jön álom a szemünkre, legalább legyen hasznos. Az fontos, hogy semmilyen ötletet, gondolatot ne vessünk el, ne bíráljuk felül „agyból”. Soha nem lehet tudni, hogy a butaságnak vélt bevillanás nem egy korszakalkotó megoldás lesz-e valamilyen élethelyzetre.

Akinek álomban jönnek sokszor jelek, az pedig kedd este kérje, hogy érkezzenek válaszok az őt foglalkoztató kérdésekre.

Érdemes még kicsit előre tekinteni az elkövetkezendő 1-2 évre.
A Szaturnusz még eddig tartózkodik a Halak jegyében és zárul le egy karmakör. Különleges felismerések jönnek azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt 30 év alatt honnan hová jutottunk el. Aki mostanában jár nálam elemzésen, mindenkinek megnézzük, illetve lehet egy kisebb elemzést is kérni erre.
Visszatekintünk arra, hogy milyen események történtek veled akkor – ez a felszín.
Ami fontosabb, hogy mi volt az a minőség, amelyből indultál a periódus elején és hová értél el vele?
Kérdésekkel mélyítve végigmegyünk az egész időszakon és a felismerések által a Szaturnuszodat építjük: a tapasztalatok bölcsességét.
Ezzel biztos, hogy „okosabban”, tudatosabban, sokkal magasabb szinten tudsz majd az új körbe lépni.
Sok szeretettel várok mindenkit erre az izgalmas utazásra!

Kapcsolódó bejegyzések