fbpx

Aki mer, az nyer!

A Nap és a Merkúr most együtt áll a Rák jegyében, otthonra találhatunk.
A Nap a cselekvőerőt szimbolizálja, az én vagyok jelképe, a Merkúr pedig a kommunikáció, önazonosság, a gyermeki énünk megtestesítője.
Az érzéseinket, gondolatainkat most olyan világosan ki tudjuk fejezni, hiszen igazán a saját mély belsőnkből jönnek ezek. Ha most felvállaljuk kik is vagyunk, akkor azzal csak nyerünk… lelki szabadságot mindenképpen.

Előtted van az az érzés, amikor valamit elengedsz? Amikor lesz, ami lesz alapon vállalod a véleményed, döntésed? Na ez most ilyen. Aki mer, az nyer!

Közben a Mars és a Vénusz közelítenek egymáshoz, a pontos együttállás még várat magára. Az Oroszlán jegyében járva azt mutatja, hogy nézzünk befelé, ha a kapcsolatainkon szeretnénk dolgozni.
Az eddigi tapasztalatok mit mutatnak, jó úton jársz?
Ha változtatni szeretnél, akkor biztosan mást kell csinálnod, mint eddig.
Jelen van e az életedben a szeretet?
Szereted-e magadat első sorban?
Ez valódi szeretet vajon? Elismered magad?

A Neptunusz pedig hátráló mozgásba kezdett, lelassulás érezhető lelki értelemben. Használd ki és harmonizáld magad, figyelj a lelked hívásaira. Erre egészen december elejéig lehetőség van, ugyanis akkor kezd majd megint direkt irányba mozogni.

Aktuális az is, hogy vegyük észre, hogy mi teremtjük az életünket. Mindenki a sajátját.
Vagyis, ha most nem jó, akkor el kell azon gondolkodnod, hogy miért. Milyen döntéssel, gondolkodással teremtetted mindezt? Érdemes visszanézni akár 6 hónap távlatában is, hogy ott milyen döntést hoztál, ami miatt most itt tartasz.
Sosem késő változtatni, kilépni az áldozat szerepből.
Ma mit tehetnél azért, hogy jobb legyen a közeljövő?
Mit vagy hajlandó megtenni nap, mint nap, hogy változzon valami?

Aki pedig szimplán most jól van és élvezi a nyarat, az életét, most még tegyen rá egy lapáttal és szeretgesse meg magát. Gondolkodj még nagyobb bőségben, még tágasabb térben, teremts „lehetetlen” dolgokat, hisz határ a csillagos ég.

Kapcsolódó bejegyzések