ADATVÉDELEM

A www.melingo.hu oldalon hírlevélre való feliratkozással a feliratkozó elfogadja a feliratkozás feltételeit.
Ezek a feltételek:
– adatbázisba való bekerülés
– elektronikus levelek fogadása
– marketing célú levelek fogadása kizárólag 

A feliratkozáskor megadott e-mail címet, vezeték- és keresztnevet az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom ki.
A hatályos jogszabályoknak megfelelően, figyelembe véve az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletét („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt („Infotv.”) a megadott adatokat csak kapcsolatfelvételre használom. Adatkezelőként gondoskodom az adatok biztonságáról, megteszem azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítom azokat az eljárási szabályokat, amelyek az irányadó jogszabályok, adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.
A feliratkozó a leiratkozást vagy adatmódosítást az admin@melingo.hu e-mail címre küldött e-maillel bármikor kezdeményezheti.

Konzultáció vagy online tanyanyag megvásárlása esetén az adatkezelés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
Megrendelés esetén tárolt adatok: vezeték- és keresztnév vagy cégnév, e-mail cím, számlázási cím, melyet a számlázó ww.szamlazz.hu online számlázórendszerben meg kell adnom.