fbpx

The Access Body Processes®
Access Testkezelések

*  *  *  Mi van akkor, ha a tested segíthet megváltoztatni az életedet? *  *  *

Az Access Testkezelések a Barshoz hasonlóan egy érintéssel járó módszer, amely segít a testben felgyülemlett stresszt csökkenteni, a saját magunk által teremtett blokkokat oldani, felvett vagy bevett nézőpontokat, sérüléseket lehetőségekké formálni. Sokszor a minket lehúzó érzések, szokások, beidegződések testi szinten is megnyilvánulnak, amikor itt fáj, ott fáj. Ezek feloldásában tudnak segíteni a testkezelések.

A kezelések során nem energiát adunk – az másik módszertan – itt inkább felébresztjük a testet és felkínáljuk neki a változtatás lehetőségét. Szóbeli eszközökkel is megerősítjük, tudatos működésre inspiráljuk mind a testet, mind pedig a kliens tudatosságát. Valójában te magad tudod megteremteni a tested „helyes” működését is, ugyanúgy, ahogy például a felgyülemlett stresszt egy hátfájdalomba manifesztáltad.

A testkezelő pedig inspiráljuk, megkérjük a tested, hogy kezdjen el más folyamatokkal működni, ami által szépen helyrebillennek a dolgok.

Mindez egy egyszerű, örömteli, könnyed folyamat, amit, egy masszázságyon fekve, relaxálva tapasztalhatsz meg.

Mik ezek a testkezelések?

NEM masszázs!
A Bars kezeléshez hasonlóan kívülről rendkívül egyszerűnek látszanak. Alapvetően valóban egyszerűek, viszont hatékonyságukat tekintve rendkívüliek. Az öngyógyítás képessége mindannyiunkban megvan, mindössze „táncra” hívjuk a testet és a tudatosságot, hogy változtasson.

Éberségre inspirálnak

Hozzájárulnak a folyamatos energiaáramláshoz

Segítik a változásokat az életedben

Milyen testkezeléseket tapasztalhatsz meg nálam?

Általános tudnivalók

Ajánlott kezelésszám:
Kezelés közben a tested kommunikál és pontosan lehet tudni, hogy mikor kéri a következő kezelést, esetleg más kezelést is szeretne. Ez most lehet furán hangzik, de mivel bizonyítottan (kvantumfizika) minden a világon energia, ezért képesek vagyunk egymással ilyen módon kommunikálni.
Tapasztalat alapján a problémától, illetve a befogadási-, változtatási készségtől függően 5-10-20 kezelés javasolt általában.
Ezekről kezelés közben beszélgetünk, hogy minél hamarabb beinduljon a változás.

Bérlet vásárlási lehetőség van, ami azért jó lehetőség, mert a 10 alkalomból 1 alkalom ajándék, illetve jár egy plusz alkalom választható kezelés is. Így 9 alkalom áráért 11kezelést kapsz választható kombinációban.
Részletek és árak a Szolgáltatásaim fülön.

 

                                                                    * * * Folyamatosan képzem magam, jelenleg az alábbi kezeléseket kaphatod nálam * * *

MTVSS (testműködés, rendszerek pl. immun-, hormon helyreállítása)
Ahogy a test képes félreműködni, úgy képes arra is, hogy visszarendezze magát. Az MTVSS testkezelés beindítja az öngyógyító folyamatokat, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít. Immunrendszer erősítő, felfokozza a test fizikai erőnlétét a sporthoz vagy nehezebb fizikai munkához. Bármelyik szerv vagy szervrendszervenergetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson. A testedre lazító hatással van, használatával kellemesebben érzed magad. Az MTVSS több különböző energia együttese, amelyek mindegyike fut a testben a kezelés alatt.
Amire használjuk:
* immunerőrítés
* test félreműködéseinek oldása, így a testszerkezet, szerv, szervrendszerek, DNS megújítása
* öngyógyító folyamatok beindítása: izmok, ízületek, csontok
* fizikai test erőnlétét erősíti (sportnál)
* a fájdalmak, betegségek, szenvedés, korlátozó hiedelmek testi lenyomatait oldja.

 

DMM MDM (sejtek lebontása és újraépítése)
Segítségével megváltoztathatjuk a környezetünkben jelenlévő molekulák szerkezetét, így a szervezetünkbe élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, ivóvízzel, stb. bekerülő különböző toxinok szerkezetét is. A felhalmozódott méreganyagokat könnyedén ki tudjuk vezetni a testünkből. Minden olyan dolgot, anyagot lebonthatunk, ami nem a testünkbe való, s helyette feltölthetjük azokat a “raktárainkat” , amik hiányosak, esetleg kiürültek.
Amire használjuk:
* tumorok, miómák, csontkinövések és sejtszaporulatok célzott kezelése esetén
* csontritkulás kezelésére
* asztma, allergia könnyítésére
* regenerációs folyamatok elindítására
* minden olyan dologra, amit nem szerenténk, hogy a testünkben legyen
* minden olyan dologra, amit pedig szeretnénk a testünkben tudni.

Fogyás (zsírsejtek eltörlése)
Mi lenne, ha az energiáidat arra fordítanád, hogy lehetőségeket teremts, ne pedig zsírsejteket?
Amennyiben van néhány fölösleges kilód, az energiák blokkolva lehetnek, melyet ez a kezelés képes feloldani. Mik lehetnek ezek a blokkok? Hiedelmek, átvett minták, érzelmi sérülések vagy traumák. Ráadásul az elhízás miatt még tovább bántjuk magunkat, ami belesodor egy ördögi körbe és akár további plusz kilókhoz vezethet. Segíthet helyreállítani az önértékelésed és kezedbe venni az életed irányítását.
Így ez sokkal több, mint egy fogyasztó kezelés!

Allergia
A valóság ellen lázadni, ez az allergiák tudattalan háttere. Ez a kezelés segíthet az autoimmun rendszerekkel és a mellékvese problémákkal (pl: ízületi gyulladásokkal, mint a rheumatoid arthritis).
Ez azt jelenti, hogy allergiás reakciót teremtünk ez ellen a valóság ellen.

Látáshelyreállítás
Fizikai szinten és átvitt értelemben is használjuk ezt a kezelést.
Szeretnél tisztább látást?
Meglátni a lehetőségeket?
Rálátni a működéseidre?

Kompenzációs elsodródás
Ajánlott, ha szeretnél visszaállni az erődbe, kezedbe venni az életed alakítását.
Segíthet abban, hogy valóban teremtsd az életedet bőségtudattal és ne csak túl legyél a napjaidon, az életeden, hanem kiteljesedve önmagadként élj. Minden belső akadályodat te magad teremted, így te vagy az is, aki felszabadíthatja magát.
Személyes tapasztalat: ez volt az a kezelés, ami engem 1 teljes napra kiütött. Csak végtelen fáradságot éreztem, nem nagyon beszéltem, dolgozott bennem nagyon valami. Utána viszont ezerszeres energiám lett. Ez természetesen csak az én megélésem, másnál másképp csapódhat le a kezelés.

MIKIKRI
Életünk során nagyon sokat másolunk. Először a szüleinket, később a kortársainkat, aztán meg gyakorlatilag bárkit, akivel kapcsolatba kerültünk. Mindezt azért tesszük -persze nem tudatosan – mert a bőrébe akarunk bújni, meg akarjuk érteni, hogy mit miért tesz és meg akarjuk tudni, hogy van-e benne számunkra érték. De ezzel valójában a saját önvalónkat korlátozzuk le és zárjuk be. 
Másolunk többek között:
* viselkedési mintát
* érzelmi mintát
* nézőpontokat
* és akár testi dolgokat is (testtartás, kinézetet… stb)
Ez a kezelés felszabadít ezekből a korlátozásokból és futtatható konkrét személyekre is (apa, anya, családtag, barát, tanár, bárki, akire gyanakszunk, hogy másoltuk őt)

 

90%-os agykapacitás aktiválása
A lehető legtöbbet kihozni az agykapacitásunk növeléséből.
* tanuláshoz
* gondolkodásunk fejlesztése
* spirituális képességek kibontakoztatása

A kezelések a test energetikai állapotára hatnak, és nem minősülnek gyógykezelésnek.  Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt, orvosi ellátást, gyógykezelést.  Én, mint segítő veszek részt a folyamatban, nem állítok fel diagnózist, és nem garantálok bármilyen fizikai, mentális, érzelmi eredményt.

Én miért választottam az Access Testkezelések módszerét a praxisomba?

Először is, mert megtapasztaltam a jótékony hatásait.

Ebből kiindulva úgy gondoltam, hogy szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a hozzám fordulók minden szinten elkezdjenek magasabb rezgésre váltani.
A testkezeléseket is egy konzultáció előzi meg, hogy felmérjem mi a helyzet, hogy kommunikálni tudjak a testeddel is, mint egy önálló tudatossággal rendelkező  részeddel.
Önállóan is igénybe lehet venni a testkezeléseket, de Bars kezeléssel együtt a hatékonyság növelhető.

De ugyanúgy beillesztem a 8 alkalmas melinGO Sorsfordító programba is, ha ennek látjuk értelmét ahhoz, hogy a legjobb önmagadhoz eljuss.

Kérlek ezt bízd rám, egyre több tapasztalatom van arról, hogy mennyire pontosan képes vagyok ráérzékelni a klienseim lényére.

A szolgáltatásaimról minden információ a SZOLGÁLTATÁSAIM menüpont alatt megtalálható.