fbpx

A teremtés ideje

Már ma érezhető, de teljes ereje vasárnap koradélután lesz a Nap-Vénusz együttállásnak.

A Vénusz a teremtés jelképe is, a Nap maga az élet, a cselekvés szimbóluma.

Azért is kivételes most ez az együttállás, mert a Vénusz látszólag visszafelé halad, egyenesen a Nap ölelő karjaiba. A két égitest amúgy sem tud egymástól túlságosan eltávolodni – ezért is nevezzük Esthajnal Csillagnak a Vénuszt. Most viszont ez egy szép egymás felé irányuló mozgás, megteremtve mindazt, amit szeretnénk teremteni.

Most a mindennapjainkba csempésszük be a teremtést, az alkotást és vegyük észre, hogy minden pillanatában az életünknek teremtünk. Még akkor is teremtünk, amikor nem is gondolnánk: a beszédünkkel szavakat, a gondolatainkkal érzéseket, érzeteket, az energiánkkal pedig változásokat teremtünk minden időpillanatban. Olyan nincs, hogy nincs energiád, hiszen energiából vagyunk. Ahogy rezegsz úgy hatsz ki a környezetedre is.

Ezért nem mindegy, hogy hogyan is rezegsz. Mától rezegj örömöt, boldogságot, kedvességet, hálát, szeretetet…
És ha képes vagy ehhez tartani magad, akkor minden megváltozik körülötted és mindenhol szeretet vesz körül. Senki mást nem kell megváltoztatni ehhez, csak saját magadat.

Vedd észre, hogy milyen szépségek vannak a világban, ezekre fókuszálj, ez is emeli a rezgésedet. Minél magasabb frekvencián rezegsz, annál jobban fogja ezt tükrözni a külvilág is. Ez ilyen öngerjesztő dolog. Így nem mindegy, hogy mit gerjesztesz magad körül: feszkót, stresszt, gyűlöletet, haragot vagy az előbb említett szerettet energiákat.

Az együttállás azzal van megáldva, hogy az Oroszlán jegyében van. Maga a teremtő élet, a kreativitás, alkotás. Használjuk ki ezt a csodát.

Ami még egy kis fűszer, az az Uránusz kapcsolódása a Bika jegyből (a Bika jegy ura a Vénusz), a változás, megtisztulás az anyag szintjén is megvalósul. Vagyis minél jobban tudsz most a lehető legpozitívabban, szeretetteljesen rezegni ez meg fog jelenni az anyag szintjén is, akár konkrétan pénz formájában.

Ha teheted menj a természetbe, kirándulni, mezítlábazni a földön, fát ölelgetni, felhőket bámulni. Egy csoda az élet! Mindent úgy csinálj, hogy csodát teremtesz vele. Csempészd be a hétköznapi életedbe az örömöt, szeretetet, a szívet, a csodát, a lelkesedést, a mosolyt, a nevetést!

Kapcsolódó bejegyzések